YOLVEREN İLKOKULU

Vizyon: Takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye ye ve dünyaya;yarınların liderlerini yetiştiren, güç birliği ile İlimizin öncelikli tercih edilen, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, güçlü ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan öğrencileri topluma kazandırmak. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Soba ile
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yolverenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yağızlar mahallesi fareli sokak no1

Öğretim Şekli :Tam gun

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yagizlar Köyü´ne bağlı Fareli mezrasında yer almaktadır.

Adres - Yağızlar mahallesi fareli sokak no1

Ulaşım Ulaşım sene sene değişmekte olup bazen servis bazen kişisel araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Viranşehir ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.