YENİ ATANACAK ÖĞRETMENİMİZE DUYURU

Okulumuzda 2 sınıf öğretmeni 1 anasınıfı öğretmeni vardır. Okulumuz sobalıdır.Birleştirilmiş sınıflı bir ilkokuldur.Bana göre viranşehirin en güzel birleştirilmiş sınıflı bir ilkokuludur.İhtiyacınızı karşılayabilecek bütün araç gereçler okulumuz da vardır.Tercih  edecekler yol uzunluğunu dikkate alarak tercih etmesin de fayda vardır. Okulumuzun yolu yamalı asfalttır.Merkeze 35 km uzaklıktadır.Git-gel 2 saat vaktiniz yolda geçecektir. Servis durumu yan okulumuz küneftar ilk ortaokulu veya kişisel araçlarla yapılabilir.Küneftar ilk-ortaokulu giriş çıkış  saatleri  okulumuza uymadığı için kişisel araçları tercih ediyoruz.Şuan binekli ilkokulu 2 öğretmen yolveren ilkokulu 3 öğretmen toplam 5 öğretmen olacak şekilde viranşehirden gidiyoruz.Seneye ben ve anasınıfı  öğretmeni olmayacağından dolayı 2 ücretli öğretmen 1  yeni atanacak öğretmen olacaktır.Müdür yetkili öğretmen yeni atanacak öğretmen olacaktır.1-2 ler 11 3-4 ler 15  anasınıfı 10 öğrenci vardır.Aktif öğrenci sayısı yıl içinde azalabilir.

04.05.2023 236

27-08-2022